Nyitólap

A SeSe Sárvár Szolgáltató Bt. 2003 óta tevékenykedik azzal a céllal, hogy teljes körű fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokat nyújtson partnerei számára. 

Kitüntetett figyelmet fordítunk az angol-, német-, orosz-magyar nyelvkombinációkkal alkotott feladatokra, amelyekre igen rövid határidővel, versenyképes áron kínálunk megoldást. Tapasztalt fordítóink, beszállítóink a legmodernebb fordítástámogató szoftvereket, illetve az adott területtel kapcsolatos legfrissebb terminológiát használják és jártasak az adott terület szakanyagában. 

Az elmúlt 10 évben számos üzleti partner sikeréhez járultunk hozzá műszaki fordításainkkal, amelyek terén tevékenységünk kiemelkedő. Referenciaként szolgálnak az autóipari használati útmutatók, az élelmiszeripari gépkönyvek, technikai leírások, elektronikai termékismertetők, éppen úgy, mint a környezetvédelemhez, logisztikához vagy marketinghez köthető fordítási feladatok.

Partnereinkkel igyekszünk stabil és hosszútávú kapcsolatot kialakítani annak érdekében, hogy minden felmerülő igyényüknek eleget tudjunk tenni.

Kiemelt szakterületeink: autóipari fordítások, automatizálás, műszaki fordítások, gépgyártás, élelmiszeripar, környezetvédelem, informatika